ORDINACIJA

Dr. Ingrid Kakarigi

SPECIJALIST DERMATOVENEROLOG

ORDINACIJA

dr.med. dermatovenerolog Ingrid Kakarigi

 

Dr. med. Ingrid Kakarigi, specijalist dermatologije i venerologije, diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1990. godine. Jednogodišnji pripravnički staž obavila je u KB Rebro, KBC Zagreb.

 

Poslijediplomski specijalistički studij iz dermatologije i venerologije obavila je u KB Sestre milosrdnice i Klinici za kožne i spolne bolesti Šalata, KBC Zagreb te specijalistički ispit položila 1998. godine.

 

Od 2000. godine vodi vlastitu privatnu ordinaciju za dermatologiju i venerologiju. Profesionalno se bavi različitom kazuistikom, u manjoj mjeri estetskom dermatologijom, a intenzivnije općom dermatologijom koja uključuje alergijske upalne, pigmentacijske bolesti, bolesti vlasišta i nokta, te tumore kože; i venerologijom koja podrazumijeva spolnoprenosive infekcije.

 

Nakon položenog specijalističkog ispita nastavila se trajno educirati, osobito u spomenutim područjima interesa. Kontinuirano prati suvremenu hrvatsku i svjetsku medicinsku literaturu i pohađa domaće i međunarodne dermatološke radionice, simpozije i kongrese. Član je Hrvatskog dermatovenerološkog društva.

 

U radu sa inozemnim pacijentima tečno se služi engleskim i njemačkim jezikom. Sukladno preporuci Veleposlanstva SR Njemačke u Zagrebu, referentni je dermatolog za pacijente koji se služe njemačkim jezikom.

RADNO VRIJEME:

PONEDJELJAK – PETAK

13:30 do 17:00 sati

NARUDŽBE:

PONEDJELJAK – PETAK

09:00 do 17:00 sati

RADNO VRIJEME:

PONEDJELJAK – PETAK

13:30 do 17:00 sati

NARUDŽBE:

PONEDJELJAK – PETAK

09:00 do 17:00 sati